Studerende?
Studerende?

Kom godt igang - få direkte besked når der er nye studiejobs.

Mobile Menu

Bag StudiejobNordjylland.dk står Business Region North Denmark (BRN), der er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland.

BRN besluttede i foråret 2015 at styrke indsatsen over de næste tre år for at understøtte etableringen af flere studiejobs i Nordjylland både i den offentlige sektor hos kommunerne og regionen samt i den private sektor hos de nordjyske virksomheder.

Formålet er at skabe bedre jobmuligheder for højtuddannede i regionen og samtidig give bedre mulighed for, at nordjyske virksomheder får adgang til tilstrækkeligt kvalificeret arbejdskraft. Undersøgelser viser, at en tæt relation til erhvervslivet allerede under studierne forbedrer en dimittends jobmuligheder i betydelig grad, ligesom undersøgelser viser, at højtuddannet arbejdskraft er med til at skabe vækst og udvikling i små og mellemstore virksomheder.

Oprettelsen af StudiejobNordjylland.dk er en del af denne indsats. Målet er at skabe en fælles nordjysk platform med én samlet oversigt over alle opslåede studiejobs i Nordjylland samt at sikre let adgang til viden om fordelene ved et studiejob og ansættelse af en studentermedhjælper.

Hjemmesiden skal gøre det nemt for nordjyske virksomheder at slå nye studiejobs op og let for de studerende at finde det helt rigtige studiejob for dem. Derudover er der selvfølgelig masser af gode tips og råd at hente om fordelene ved at ansætte studentermedhjælpere og have et studierelevant job.

Indholdet på StudiejobNordjylland.dk er udviklet af BRN i samarbejde med en lang række samarbejdspartnere herunder Aalborg Universitet, University College Nordjylland (UCN) og de nordjyske erhvervskontorer.

Du kan læse mere om os og vores andre projekter på businessregionnorthdenmark.dk