Studerende?
Studerende?

Kom godt igang - få direkte besked når der er nye studiejobs.

Mobile Menu

Første skridt er at udarbejde et stillingsopslag baseret på din virksomheds behov, så du kan finde det helt rigtige match til din virksomhed.

Når du skriver et stillingsopslag, bør det fremgå, hvilke konkrete opgaver medarbejderen skal løse i virksomheden, så den studerende har mulighed for at forstå jobbets indhold. Dog er det en god idé at efterlade plads til, at kandidaterne selv kan medvirke til at præge arbejdsopgaverne.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal skrive, kan du finde inspiration i vores kompetenceprofiler. Du kan også kigge nærmere på den guide, som AAU Karriere har lavet om det gode jobopslag. Du kan desuden kontakte AAU Karriere eller UCN Erhvervskontakt, som gerne vejleder dig om ansættelse af en studentermedhjælper.

Når opslaget er skrevet, er det tid til at slå det op. Du kan helt gratis slå dit studiejob op i fire hurtige trin her på portalen. Her udfylder du kort informationer om virksomheden, kontaktperson, ansøgningsform og frist, udfylder selve annonceteksten – og så er dit opslag klar til at blive slået op.

Dit opslag på StudiejobNordjylland.dk vil blive set af bred vifte af nordjyske studerende, herunder også studerende fra AAU og UCN.

Husk, at du også kan benytte øvrige jobportaler samt virksomhedens egne sociale medieprofiler til at formidle stillingsopslaget.

Du er desuden altid velkommen til at kontakte dit lokale, nordjyske erhvervskontor og få sparring og vejledning om ansættelsesprocessen. Ring 70 15 16 18, så kommer du automatisk igennem til dit lokale erhvervskontor.

Du kan få et hurtigt og printvenligt overblik over, hvordan du ansætter en studentermedhjælper og får fleksibel og højtuddannet arbejdskraft i virksomheden i vores faktaark.