Studerende?
Studerende?

Kom godt igang - få direkte besked når der er nye studiejobs.

Mobile Menu

Studentermedhjælpere har mange forskellige styrker og kompetencer afhængig af uddannelse og personlig baggrund. Generelt beskrives studentermedhjælpere som værende både arbejdsomme, seriøse og motiverede.

Deres styrker er endvidere, at de er:

  • vant til at arbejde med IT og teknisk udstyr
  • gode til at søge informationer, behandle data og analysere
  • selvstændige og tør tage en beslutning
  • skriftligt velformulerede og trænede i at formidle viden
  • hurtige til at danne sig overblik og sammenfatte viden
  • gode til at koordinere og strukturere

Studentermedhjælpere har ofte mange af de samme kompetencer som færdiguddannede og kan derfor varetage en stort set lige så bredt spektrum af arbejdsopgaver. Hovedforskellen er, at studentermedhjælperen arbejder på deltid for at kunne færdiggøre sin uddannelse.

Studentermedhjælpere kan hjælpe din virksomhed med meget mere end arkiveringsopgaver. Det kan være alt fra opgaver inden for logistik og informationsteknologi, sagsbehandling, administration, praktiske opgaver til konkurrentanalyser, markedsføring og meget, meget mere.

Hvad den enkelte studentermedhjælper kan varetage af opgaver i din virksomhed vil særligt være præget af deres uddannelsesmæssige profil. Ofte kan den samme type af opgaver dog sagtens varetages af studentermedhjælpere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde inden for et fagligt område.

Et godt tip er derfor ikke at afgrænse ansøgerfeltet i din stillingsopslag ved at efterspørge studerende fra én enkelt og specifik uddannelse. På denne måde kan din virksomhed lettere få tilført nye kompetencer og perspektiver.

For at sikre, at du får ansæt den rette profil til din virksomhed, bør du derfor starte med at overveje, hvilke typer af opgaver din virksomhed har behov for en ekstra hånd til at løse samt hvilke uddannelsesmæssige områder, disse opgaver ligger inden for.

Mangler du et værktøj til at udvælge den rette profil eller finde ud af hvilken studieretning, der sikrer at kompetencerne matcher din virksomheds behov, kan du finde hjælp herunder.

Vi har samlet et overblik de studerendes kompetencer for dig, inden for otte faglige områder. Du kan se hvilke kompetencer de studerende har inden for et bestemt fagområde og hvilke typer af opgaver, de kan hjælpe din virksomhed med. I kompetenceprofilerne har vi også samlet et overblik over hvilke uddannelser der ligger inden for fagområderne samt konkrete eksempler på hvilke typer af opgaver de studerende med en specifik uddannelse kan hjælpe med.

Gå på opdagelse i kompetenceprofilerne her, og få hjælp fra studerende inden for: